Verwarm de oven voor op 175 graden. Knip van bakpapier 4 vellen van 25 x 35 cm. Snijd de geschilde winterwortel, het wit van de prei en de bleekselderij in luciferdunne reepjes. Roerbak de groenten in de boter ± 5 min. Op halfhoog vuur. Verdeel de helft van de groenten over het midden van de stukken papier. Wrijf de visfilets in met zout, peper en de sinaasappelrasp en leg ze op de groentebedjes. Verdeel de rest van de groenten erover en bestrooi met de fijngeknipte dille. Verdeel de kaas over de vis. Vouw van elk pakketje de lange zijkanten naar boven toe samen en vouw de naden goed dicht. Vouw de zijkanten dicht. Bind de pakketjes vast met keukendraad en leg ze op de bakplaat. Bak de visfilets in het midden van de oven in 30-35 minuten gaar. Lekker met aardappelpuree met bieslook erdoor.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |